Brandwerende betimmering

Naast brandwerende scheidingen en afdichtingen bent u bij Groen & Remmerswaal BV ook aan het juiste adres voor het brandwerende betimmeren van plafonds en wanden. Plafonds en wanden dienen in sommige situaties een brandwerendheid van 30, 60 en 90 minuten te behalen. Denk bijvoorbeeld aan een schachtvloer of wand, Groen & Remmerswaal BV levert en monteert wanden en plafonds die ervoor zorgen dat de temperatuur van het systeem geruime tijd relatief laag blijft en er weinig tot geen rook vrij komt. Vluchtroutes worden derhalve niet door rook belemmerd. Wij adviseren, leveren en monteren en doen dit uiteraard uitsluitend met gecertificeerde materialen en gespecialiseerde monteurs.

Staal bekleding

Ook voor het brandwerend bekleden van staalconstructies bent u bij ons aan het juiste adres. De dragende constructie is vanzelfsprekend essentieel voor de levensduur en het functioneren van een gebouw. Het op de juiste wijze brandwerend behandelen van deze constructie is van cruciaal belang op het moment dat er brand uitbreekt. Groen & Remmerswaal BV heeft een breed scala aan brandwerende oplossingen in huis om betonnen, houten en stalen constructies te beschermen. Het resultaat: de constructie behoud in geval van een calamiteit langer zijn functie waardoor er meer tijd ontstaat om mens en materieel in veiligheid te brengen.

Coaten

Wanneer de situatie erom vraagt of wanneer een betimmering niet kan of wenselijk wordt gevonden, biedt Groen & Remmerswaal BV tevens andere oplossingen. Denkt u hierbij bijvoorbeeld aan het coaten van staal met een brandvertragende coating.

Hieronder een greep uit onze projecten: