Certificering & onderhoud

Certificering, eindrapportage & Logboek

Groen & Remmerswaal BV werkt alleen met gecertificeerde monteurs. Wij gebruiken alleen de allerbeste Europees gecertificeerde materialen van Hensel, Gyproc en Promat BV. Bij oplevering ontvangt u een opleveringscertificaat waarmee u verzekerd bent van de hoogste kwaliteit van werkzaamheden en materialen.

Aan het einde van het project volgt een uitgebreide nacontrole en zullen wij u voorzien van een uitgebreid digitaal logboek.

Onderhoud

Onderhoud of inspectie van de brandscheidingen kunnen wij u aanbieden tegen een gereduceerd dagtarief. Wij werken hier met een gereduceerd dagtarief, omdat het hier in de meeste gevallen gaat om alleen inspecteren en opnemen of kleine herstel werkzaamheden.

Wanneer u de tekeningen met daarop de brandscheidingen aanlevert, gaan wij met deze tekeningen aan de slag. Wij zullen de brandscheidingen nakijken en eventuele gebreken d.m.v. een rapportage verslag met foto’s en plaatsaanduiding, digitaal aan u leveren.

Eventuele herstelwerkzaamheden zouden wij ter plaatse, na wederzijds overleg, voor u kunnen uitvoeren. Zo krijgt u maar één keer te maken met minimale overlast. Maar let op, u bent niet verplicht om deze werkzaamheden door Groen & Remmerswaal BV te laten uitvoeren. Wij kunnen na afloop een vaste aanneemsom aan u doen toekomen, maar u kunt er ook voor kiezen om de werkzaamheden door een ander bedrijf te laten uitvoeren.

Hieronder een greep uit onze projecten: