Ervaring in brandveiligheid!

Groen & Remmerswaal BV hebben gezamenlijk bijna 50 jaar ervaring in de installatietechniek en de bouw met brandveiligheid als basis. Begin 2014 vonden we echter de tijd rijp om onze kennis en kunde in een eigen onderneming te stoppen. Vanaf 1 september, 2014 is Groen & Remmerswaal B.V. dan ook officieel een feit.

Onze specialisatie ligt bij alle aspecten die te maken hebben met brandveiligheid. Denk hierbij aan het brandwerend afdichten van bestaande en nieuwe sparingen die een brandcompartimentering onderbreken. Maar ook het brandwerend betimmeren van de stalen hoofddraagconstructie, het brandwerend spuiten / coaten van stalen profielen, het plaatsen van brandwerende wanden en plafonds, het plaatsen van brandkleppen en alle overige werkzaamheden die onderdeel uitmaken van brandveiligheid.

Wij hebben in de loop van de jaren verschillende vakmensen met de benodigde expertise om ons heen verzameld, die u als opdrachtgever extra kunnen helpen vanaf de voorbereiding van het project om eventuele stagnatie of extra werk tot een minimum te beperken. Hierdoor hoeft u tijdens of na het project geen verrassingen meer te verwachten

 

Onze diensten

Als er brand uitbreekt, is tijd van levensbelang. Die tijd is nodig om de brand te signaleren, alarm te slaan en om mensen en goederen in veiligheid te brengen. Goede preventieve maatregelen zijn van groot belang om de gevolgen van een brand zo klein mogelijk te houden. De onderstaande diensten van Groen & Remmerswaal BV bieden u de zekerheid dat uw gebouw voldoet aan de brandveiligheidsvoorschriften van uw bouw-, milieu- of gebruiksvergunning. Omdat de producten en diensten van Groen & Remmerswaal BV voldoen aan de regelgeving heeft u de zekerheid van een geaccepteerde oplossing.

Brandwerende afdichtingen

Wij leveren en monteren complete systemen voor het brandwerend afdichten van leiding-, luchtkanaal- en kabelgootsystemen of combinaties en verzorgen het onderhoud hiervan.

Brandwerende betimmering

We leveren een breed scala aan brandwerende oplossingen in huis om betonnen, houten en stalen constructies te beschermen waardoor er meer tijd ontstaat om mens en materieel in veiligheid te brengen.

Brandkleppen & overige

Door brandwerende vloeren en wanden worden diverse installaties gevoerd. Een luchtbehandelingsinstallatie moet op die plekken worden afgesloten bij brand, dit doen wij door middel van het monteren van een brandklep.

Certificering & onderhoud

Wij werken uitsluitend met gecertificeerde monteurs en Europees gecertificeerde materialen. Bij oplevering ontvangt u een opleveringscertificaat waarmee u verzekerd bent van de hoogste kwaliteit.

Onze werkwijze