Ons bedrijf

Groen & Remmerswaal BV

Ervaring in brandveiligheid!

Groen & Remmerswaal BV hebben gezamenlijk bijna 50 jaar ervaring in de installatietechniek en de bouw met brandveiligheid als basis. Begin 2014 vonden we echter de tijd rijp om onze kennis en kunde in een eigen onderneming te stoppen. Vanaf 1 september, 2014 is Groen & Remmerswaal B.V. dan ook officieel een feit.

Onze specialisatie ligt bij alle aspecten die te maken hebben met brandveiligheid. Denk hierbij aan het brandwerend afdichten van bestaande en nieuwe sparingen die een brandcompartimentering onderbreken. Maar ook het brandwerend betimmeren van de stalen hoofddraagconstructie, het brandwerend spuiten / coaten van stalen profielen, het plaatsen van brandwerende wanden en plafonds, het plaatsen van brandkleppen en alle overige werkzaamheden die onderdeel uitmaken van brandveiligheid.

Wij hebben in de loop van de jaren verschillende vakmensen met de benodigde expertise om ons heen verzameld, die u als opdrachtgever extra kunnen helpen vanaf de voorbereiding van het project om eventuele stagnatie of extra werk tot een minimum te beperken. Hierdoor hoeft u tijdens of na het project geen verrassingen meer te verwachten

Onze werkwijze

Offerte
Werkzaamheden
Materialen
Oplevering
Certificering
Onderhoud
Offerte
Indien u als opdrachtgever beschikt over de juiste informatie, denkt u dan bijvoorbeeld aan de juiste tekeningen, de juiste aantallen of kunnen wij voor u een opname doen op het project zelf, dan zullen wij u te allen tijde d.m.v. een offerte een mooie, scherpe, vaste aanneemsom aanbieden.
Werkzaamheden
Indien u Groen & Remmerswaal BV de opdracht zou verstrekken en wij conform de planning het project gaan opstarten, zullen onze werkvoorbereider en hoofdmonteur zich voor aanvang melden bij uw uitvoerder om de huisregels en de werkzaamheden door te nemen. Onze hoofdmonteur zal op de grotere projecten waar meerdere monteurs de werkzaamheden zullen gaan uitvoeren, deze monteurs instrueren om zo tijdens de uitvoering uw projectleider of uitvoerder zo min mogelijk tot last te zijn.
Materialen
Wij gebruiken alleen de allerbeste, gecertificeerde materialen van Hensel, Promat en GyProc.
Oplevering
Onze hoofdmonteur zal vanaf aanvang tot en met de oplevering van het project, verantwoordelijk en het aanspreekpunt blijven. Wij streven er naar om alle projecten tijdig en volgens afspraak op te leveren. Wij hebben daarom verschillende vakmensen met de benodigde expertise om ons heen verzameld, die u als opdrachtgever extra kunnen helpen vanaf de voorbereiding van het project om eventuele stagnatie of extra werk tot een minimum te beperken. Hierdoor hoeft u tijdens of na het project geen verrassingen meer te verwachten
Certificering
Groen & Remmerswaal BV werkt alleen met gecertificeerde monteurs. Wij gebruiken alleen de allerbeste, gecertificeerde materialen van Hensel, Promat en GyProc. Bij oplevering ontvangt u een opleveringscertificaat waarmee u verzekerd bent van de hoogste kwaliteit van werkzaamheden en materialen.
Onderhoud
Onderhoud of inspectie van de brandscheidingen kunnen wij u aanbieden tegen een gereduceerd dagtarief. Wij werken hier met een gereduceerd dagtarief omdat het hier in de meeste gevallen gaat om alleen inspecteren en opnemen, of kleine herstel werkzaamheden.

Ilja Groen

Directeur / eigenaar

Ilja heeft bij verschillende bedrijven in de installatietechniek en de bouw de kneepjes van het vak geleerd.