Tarieven

Scherpe prijzen

Groen & Remmerswaal BV is zeer flexibel en we kunnen zeer snel schakelen als dit nodig mocht zijn. Ondanks alle genoemde voordelen zijn we in staat om zeer scherpe prijzen te offreren.

Dagtarief

Daar het niet altijd mogelijk is om in het voortraject van een project precies in te schatten hoeveel werkzaamheden er verricht moeten worden, denkt u dan bijvoorbeeld aan het ontbreken van de juiste tekeningen, bestaande / bewoonde situaties, te weinig informatie van de klant, de installateur weet nog niet welk leiding traject hij moet gaan volgen, of u als opdrachtgever weet simpelweg nog niet wat er in uw pakket zit, kunnen wij u een mooi alternatief bieden.

Dit soort “speciale gevallen” kunnen wij voor u uitvoeren op basis van een dagtarief. Dit dagtarief is op basis van een scherpe vaste prijs inclusief materiaal. Groen & Remmerswaal BV kan op basis van zijn ervaring en expertise samen met u inschatten hoeveel mandagen er benodigd zijn, zodat u ook hier geen verassingen achteraf kunt verwachten.

Bepaal uw eigen korting

Kiest u er voor om uw werkzaamheden door Groen & Remmerswaal BV uit te laten voeren op basis van dagtarief, dan kunnen wij u een extra korting aanbieden die op kan lopen naar een maximale korting van 10%.

Het werkt als volgt:
Na de derde aaneengesloten werkdag op basis van het dagtarief ontvangt u een korting van 3%. Op elke aaneengesloten werkdag daarna ontvangt u een extra korting van 1%, tot een maximum van 10%. Op deze manier denken wij met u mee qua kosten en wij zullen dus altijd ons uiterste best doen om de werkzaamheden zo snel mogelijk voor u af te ronden.

Onze werkwijze