Groen en Remmerswaal B.V. is gespecialiseerd in projecten op het gebied van brandveiligheid die variëren van kantoren en bedrijfsruimtes tot scholen, overheidsinstellingen, verzorgingstehuizen en sportaccommodaties in heel Nederland. Ons uitgangspunt is dat de klant geen omkijken heeft naar de werkzaamheden op zijn project. Dit met de zekerheid van de hoogst denkbare service én onze bekende topkwaliteit.

Functiebeschrijving:
Als ervaren applicatiemedewerker brandpreventie ben je verantwoordelijk voor het afdichten van sparingen/doorvoeringen conform de werkvoorschriften. Je denkt in oplossingen in plaats van in problemen en gaat uitdagingen niet uit de weg. Systematisch werken is voor jou geen probleem en je bent in staat om de werkzaamheden dagelijks te documenteren en te rapporteren op de werkstaten. Veranderingen schrikken jou niet af en je bent in staat hier op in te spelen. Of je nou samen werkt of zelfstandig werkt, voor jou maakt het niet uit.

Resultaatgebieden:

  • Kwaliteitsbewust
  • Tevredenheid van de klant
  • Documentatie

Als ervaren applicatiemedewerker brandpreventie voldoe je aan de volgende functie eisen:
Voor de baan als ervaren applicatiemedewerker brandpreventie bij Groen & Remmerswaal B.V. heb je relevante werkervaring en heb je geen 9 tot 5 mentaliteit. Je bent in het bezit van een VCA certificaat en bent in staat om zowel samen als zelfstandig te werken. Je bent de Nederlandse taal machtig in woord en geschrift en hebt een passen voor techniek en brandpreventie.

Competenties:

  • Drukbestendig
  • Kennis van sparingen/doorvoeringen
  • Flexibiliteit


Wij bieden:

Een afwisselende en veelzijdige functie in een steeds veranderende omgeving. Een marktconform salaris met prima secundaire arbeidsvoorwaarden en het werken in een dynamisch team in een jonge snel groeiende onderneming.

Je sollicitatie
Uw schriftelijke reactie, voorzien van uw C.V. kunt u via email richten aan info@genr-brandpreventie.nl. Voor meer informatie kunt u ook contact opnemen via 010-7371086.